Blog
logo
Když už je to i na idnes-u, dovolím si taky přihřát polívčičku. Mezi svatbami a rodinným focením jsem si odskočil udělat pár produktových fotografií pro Aircraft Industries.
Fotilo se v Německu a v Polsku a bylo to opravdu náročné. Nejen kvůli omezenému času, ale i počasí. To nám absolutně nepřálo. Celé dva dny se slunce ukrývalo za hustou dekou a do toho sem tam sprchlo. Prostě na focení letadel ideální podmínky...
Největší zážitek jsem měl z focení letícího letadla z letadla v malé výšce. Podobalo se to jízdě na splašeném koni a k tomu se snažíte něco vyfotit 😃 Jinak o mrznutí při čekání na letišti ani nebudu psát. To už k tomu prostě patří.
Snad ale bude ještě nějaká další příležitost a trochu lepší podmínky. Tak nějak mě ta technika baví a věřím že by se fotky daly posunout ještě dál.
--------------------
Koho zajímá co jsou to za stroje, tak článek najdete zde:


Rezervace termínu

V případě zájmu o mé služby, vyplňte formulář a odešlete ho. Odesláním formuláře dáváte souhlas se zpracováním vašich osobních údajů. Ty budou ukládány maximálně po dobu 3 let a nebudou poskytnuty druhé straně. Děkuji Více informací

Tato stránka používá „cookies“. Soubory cookie nám pomáhají poskytovat, chránit a zlepšovat naše služby. Více informací